lauantai 10. marraskuuta 2012

Thor - **** (arvioni)


Suosittelen katsomaan Thor - elokuvan ennen the Avengers - elokuvan katsomista,siis jos haluaa tietää että miten Avengers - elokuvassa nähtävä Tessaract päätyy Shieldin haltuun. Sillä Thorin loppu tuntui olevan Avengers - elokuvan alkunäytös. Mutta ei sillä haittaakaan ole jos katsoo Avengersin ensin, itse tein niin. Avengers - elokuvan alkunäytös tapahtuu, Thor - elokuvan lopputekstien jälkeen.. muistaakseni

Kerrankin elokuva jonka dvd:n kansissa nähtävät kehut eivät ammu yli. 

Thor on teknisesti upea, eivätkä näyttävät tehosteet varasta huomiota näyttelijöiltä.
Erityisesti pidin Tom Hiddlestonin näyttelemästä Thorin adoptio veljestä Loki:sta, joka on hyvin uskottava petkuttaja-jumala,nimensä veroinen,vaikka hän on pahis niin pidin hänestä ennenmän kuin päähenkilö Thorista vaikka loppua kohden Thor:ista tuli siedettävä.


Usein ei satu tälläistä,että sivuhenkilö on kiinnostavampi kuin päähenkilö. Thorin adoptio veli Loki kiinnosti minua ennenmän. Tom Hiddleston on vakuuttava,uskottavampi kuin Chris Hemsworth. Chris tekee kyllä hyvää työtä nimikko roolissa, mutta Hiddleston varasti shown.
Vaikka Loki onkin paha, kiero keppostelija, kaksinaamainen, valehtelija niin jokin hahmossa vetosi minuun. Jotenkin samastuin ennenmän Lokiin..  Enkä voinut vihata hahmoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti