perjantai 23. marraskuuta 2012

Hyvä vai Paha? elokuvissa

Mietin tässä, usein kaikki pitävät hyvistä ja vihaavat pahoja.

Perinteinen hyvän ja pahan taistelu on edelleen suosiossa elokuvien parissa. Sitä ei ehkä esitetä niin selkeänä asetteluna,kun mukaan on tullut juonittelua,kieroilua ja kaksinaamaisuutta sekä " mikään ei ole sitä miltä se näyttää" asetteluna.

Sehän on usein ilmiselvää ja itsestään selvyys varmaankin,että sitä pidetään hyvistä jotka taistelevat pahuutta vastaan.. Välillä voi kuitenkin tulla sellainen pahis - hahmo vastaan jota ei vihaakaan vaan pitää.
Itselleni on tullut tälläisiä poikkeuksia välillä.

Nyt tulee mieleen Thor ja Avengers - elokuvissa nähty Loki Laufeyson,jota näyttelee Tom Hiddleston.
Tiesin että Loki on pahis,superroisto, pahuuden jumala jne.. (Marvel maailmassa) Mutta kun katsoin Thor - elokuvan niin en voinut olla pitämättä hänestä. Hän kiinnitti huomioni alusta alkaen, pystyin jostain kumman syystä samastuimaan ennenmän häneen kuin päähenkilö Thor:iin.(paitsi,että minua ei ole adoptoitu)
Jos pitää valita joku fandom-ryhmä (kuten Team Edward twilightin tyyliin) niin kuuluun Team Lokiin *wirn*

Pidän myös perinteisellä tavalla hyviksistäkin, useimmiten. the Avengersista suosikeiksini nousi Clint Barton aka Haukansilmä jota näyttelee Jeremy Renner, sekä pidin myös Avengersin Hulkista jota näyttelee Mark Ruffalo.
Vaikka Iron Man aka Tony Starkin hahmosta on lukemani mukaan luotu varta vasten hahmo josta kukaan ei pitäisi, silti hurmaavaa playboy renttua ei pysty vihaamaan kauaa. Robert Downey jr. on loistava! ;-)  (varsinkin jos on nähnyt kaksi Iron Man - elokuvaa)

Tykkään sarjakuvista, eritoten Marvelin sarjiksista perinteisen aku ankan lisäksi. Marvelin leffat on loistavaa viihdettä,joilla ei kannata päätään vaivata vaan antaa toiminnan viedä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti