keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tarinat

Tarinoiden kirjoittaminen & suunnittelu on rakkain harrastukseni.En kyllä kirjoita kaikkien sääntöjen ja ohjeittein mukaisesti. Kirjoitan niin kuin itse haluan. Useitten asioiden tietämykseni on elokuva,tv-sarja tasoa niin en anna haitata sen itseäni.

Viime aikoina olen lähinnä suunnittelu tarinoita,koska kirjoittamisen kanssa on ollut inspiraatio ja innostus ongelmia voisi kai puhua erään asteisesta tyhjän paperin kammosta ja liiasta itsekriittisyydestä. Sillä en hallitse  oikeinkirjoitusta aivan täydellisesti,kuten olette varmasti blogistani huomannut. Kirjoitusvirheitä piisaa,eikä pilkut ja pisteet ole välttämättä oikeilla paikoillaan. Harjoittelen sitä kovasti edelleen.

Fani fiktio tarinani ovat usein, hieman poikkeavia.
Tykkään luoda omat hahmot esim: tv-sarjan tapahtumiin.Luoda hieman uutta sillätavalla.

Uusin ideani on saanut innoituksensa Marvel sarjakuvista tai siis yhden marvel sarjakuvan elokuva-versiosta.
Thor:ista. Erityisesti Thor:in ja hänen velipuolensa Lokin suhteeseen.  En ole vielä nähnyt elokuvaa,mutta olen katsellut videoita youtubesta. Aion katsoa itse elokuvankin jossain vaiheessa.

Lyhyesti selostettuna, se kertoo sisaresta ja veljestä joiden elämä muuttuu heidän tultuaan täysi-ikäisiksi. Heille ilmenee yliluonnollisia voimia, sekä paljastuu että he ovat puoli-jumalia. Se tulee ajamaan sisarukset erilleen, kun toinen heistä ajautuu pahuuden tielle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti