maanantai 1. lokakuuta 2012

BB - Big Brother

BB eli siis Big Brother se tarkoittaa monta muutakin asiaa,mutta itse tarkoitan sitä tosi-tv ohjelmaa. Sitä joko rakastaa tai vihaa, no pikemminkin sitä rakastaa vihata. Kun ei voi ymmärtää,että miten sinne löytyy halukkaita joka ikinen vuosi.

Jokainenhan haluaa olla julkkis. Toi on kyllä turhaa yleistämistä. Itse en haluaisi olla varsinaisesti julkkis,mutta pakko myöntää ,onhan sitä kiva joskus päästä lehteen tai telkkariin edes kerran. Oikeastaan olen ollutkin jo telkkarissa tai lehdessä,mutta en ole ollut jutun päähenkilö. Telkkarissa vilahdin taustalla, en muista juttua nyt mutta on siitä jo kauan. Lehdessä olin kerran vain parin kommentin verran,nimellä mainittuna ei kuvaa.

En katso BB:etä, mutta luen uutisia pysyäkseni kärryillä ja jos satuin sellaiseen seuraan jotka pitävät kyseisestä ohjelmasta niin tiedän mistä puhutaan.
Nykyinenkin kausi on ollut ihme pelleilyä, asukkaat on käynyt talon ulkopuolella joutumatta häätöäänestykseen, mikä ihmeen suuri ennennäkemätön salaisuus sekin oli kun sinne laitettiin vain toimittaja? tai mitä ennennäkemätöntä sekin oli että talossa on ennenmistö naisia?
Vähän veikkaan,että mies voittaa tämän kauden. Tai en ole ihan varma voihan se olla nainen,mutta tosin jos naiset häädetään ensin...

BB sinnittelee vuodesta toiseen,vaikka katsojaluvut heittelehtivät ylös ja alas.. Tuskinpa BB:estä vielä päästään, eiköhän sitä ole luvassa taas ensi vuonna... (pahoin pelkään)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti