lauantai 29. syyskuuta 2012

Aloitus - " I am Whovian "

Tämä on tumblr-blogini suomenkielinen vastinen.
tumblr - blogini löytyy tuolta http://timeladysara.tumblr.com/

Tämä sekalaisblogi, voi olla enninmäkseen fandom-blogi. Kirjoittelen monista asioista joista pidän, erityisesti rakastan elokuvia ja musiikkia..

olen Doctor Who - fani, kuten me fanit kutsumme itseämme Whovianiksi.
Aloin katsomaan Doctor Who:n uusien kausien alusta, ja Tohtori roolissa nähtiin Christopher Eccleston.
ne esitettiin ensimmäisen kerran suomessa 2007. Silloin nähtiin vain Ecclestonen kausi, kun se loppui niin luulin ettei sarjaa enään esitettäisi suomessa sillä silloin sai sellaista tietoa.

Tarkoitus olisi myös katsoa klassikko Who.t  eli vanhat ja alkuperäiset  Doctor Who - jaksot. Vaikkakin vanhojen jaksojen tekniikkaan ajan hammas onkin purrut,mutta kun ajattelee tarinaa ja olen kuullut että uusissa jaksoissa viitataan usein vanhoihin jaksoihin. joten siinä olisi hyvä syy.

Yllätyin iloisesti,kun Doctor Who palasiki suomen televisioon tänä kesänä 2012 ja lisäksi sain nähdä lisää Ecclestonen jälkeen tullutta David Tennantia. Tennantin Tohtori tulkinta vakuutti minut täysin, Tennantin tulkinta tohtorista niin hänestä ei voinut olla pitämättä, hurmaavan, karismaattinen.
Kukaan ei ole täydellinen,mutta ei häntä voi täysin vihata. Enkä unohtanut Ecclestonia.. Vaikea valinta,pidän kummastakin yhtä paljon.
nyt odottelen että näkisin uusimman Tohtorin,jota esittää Matt Smith

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti